Το «Μεγάλη Βρεταννία» στόλισε το χριστουγεννιάτικό του δέντρο

Το «Μεγάλη Βρεταννία» στόλισε το χριστουγεννιάτικό του δέντρο Facebook Twitter
Γιρλάντες, στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο.
0

To μεσημέρι του Σαββάτου το Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του ξενοδοχείου.


Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.


Πρωταγωνιστής της ημέρας όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου. Γιρλάντες, στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.


Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ξεκίνησε και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια.

Για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM