Γιάννης Φέρτης: Φίλη του λέει πως έχει αλτσχάιμερ αλλά η σύζυγος διαψεύδει

Με Αλτσχάιμερ ο Γιάννης Φέρτης -Η ανάρτηση που ζήτησε ο ίδιος να γίνει Facebook Twitter
Φωτ: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSΙ
0

Η οικογένεια του Γιάννη Φέρτη διαψεύδει πρωινή ανάρτηση φίλης του ηθοποιού, σύμφωνα με την οποία ο 84χρονος καλλιτέχνης πάσχει από αλτσχάιμερ. 

Την επίμαχη ανάρτηση για τον Γιάννη Φέρτη, έκανε η Κάκια Ιγερινού, μετά από επιθυμία του ίδιου, όπως είπε. Η ηθοποιός και σεναριογράφος έγραψε ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ, κάνοντας λόγο στην ανάρτησή της για μνήμη που σβήνει. Μάλιστα, όπως ανέφερε το ποστ ήταν επιθυμία του ίδιου του, «σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς».

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η σύζυγος του ηθοποιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, λέγοντας πως ο σύζυγός της δεν πάσχει από αλτσχάιμερ. Μάλιστα δήλωσε σοκαρισμένη από την ανάρτηση της κυρίας Ιγερινού. 

Η ανάρτηση και το σχόλιο

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Σε σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε: «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 19.5.2022

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ