Μάσκα KN-95 σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ: Τα χαρακτηριστικά και η προστασία που προσφέρει

Μάσκα KN-95 σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ: Τα χαρακτηριστικά και η προστασία που προσφέρει Facebook Twitter
0

Με την χρήση της διπλής μάσκας ή μάσκας ΚΝ-95 γίνεται από σήμερα η είσοδος των πολιτών σε ΜΜΜ και σουπερμάρκετ, μετά από εισήγηση των ειδικών που αποδέχθηκε η κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά της πανδημίας εν μέσω ανησυχιών για την μετάλλαξη Όμικρον.

Η μάσκα ΚΝ-95 φέρει πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία από τους ιούς, χάρη στην τεχνολογία διήθησης νανοϊνών.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η ΚΝ95 μπορεί να φιλτράρει έως και 95% των επικίνδυνων σωματιδίων μεγέθους 0,3 μικρών: σκόνη, σταγόνες υγρασίας, ατμοί, ενώ βοηθάει στον αποκλεισμό εισόδων βιολογικών υγρών του φορέα μάσκας σε άλλους, για παράδειγμα όταν βήχει η φταρνίζετε. Η μάσκα αυξημένης προστασίας, μειώνει την αρνητική επίδραση μικρών σωματιδίων αερολύματος που προέρχονται από το περιβάλλον.

Η διάρκεια ζωής της είναι περίπου 6 με 8 ώρες συνεχούς χρήσης.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα τίθενται σε ισχύ το πρώτο πακέτο μέτρων με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική παντού, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λόγω μεγάλης κινητικότητας και συγχρωτισμού. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ