Μάριος Λώλος: Καταγγέλλει τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ από χημικό στα επεισόδια στο Σύνταγμα

Μάριος Λώλος: Καταγγέλλει τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ από χημικό στα επεισόδια στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος κατήγγειλε τον τραυματισμό συναδέλφου του κατά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για την πολύνεκρη τραγωδία με τη μετωπική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

«Η δεν ξέρουν σημάδι η το κάνουν επίτηδες. Τραυματισμός φωτορεπόρτερ από χημικό της αστυνομίας», γράφει χαρακτηριστικά, αναρτώντας φωτογραφία του τραύματος που φέρει ο φωτορεπόρτερ.

Νωρίτερα σήμερα χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό που έγραφαν, μεταξύ άλλων, συνθήματα όπως «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος», «Η δολοφονία να μη συγκαλυφθεί» και «Ήταν η κακιά η (χ)ώρα».

Οι συγκεντρωμένοι άφησαν επίσης στον ουρανό μαύρα μπαλόνια στη μνήμη των 57 νεκρών που έχασαν τη ζωή τους μέσα στις μοιραίες αμαξοστοιχίες.

Η συγκέντρωση διασπάστηκε όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια με εκτεταμένη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών από την αστυνομία. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM