Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φέρεται να στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες για τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης χθες το βράδυ στο πάρκινγκ φούρνου στη Βούλα.

 

Θύμα της επίθεσης φέρεται να είναι ένας παλιός γνώριμος των Αρχών, από υπόθεση εκβιαστών.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Συγκεκριμένα, το 2002 το όνομά του είχε εμπλακεί στην μεγαλύτερη υπόθεση εξάρθρωσης εκβιαστών που έχει απασχολήσει ποτέ την Ελληνική Αστυνομία και συγκαταλεγόταν σε μια λίστα 8 ανδρών που δεν είχαν συλληφθεί αλλά καταζητούνταν από τις Αρχές καθώς θεωρούνταν ότι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του έχοντας σοβαρό τραύμα στην κοιλιά.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το θύμα είχε αναπτύξει μεγάλο πεδίο δράσης με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει πολλούς «εχθρούς» στον χώρο. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Το χρονικό

 

Το περιστατικό συνέβη στις 21:20, σε χώρο στάθμευσης έξω από φούρνο-ζαχαροπλαστείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που επέβαινε ως συνοδηγός σε μοτοσικλέτα πυροβόλησε εν ψυχρό έναν ημεδαπό, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

 

Μαζί με τον συνεργό του τράπηκαν σε φυγή ενώ ο 50χρονος άνδρας διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη για το συμβάν.