Ένα Audi R8 αναζητά η Αστυνομία μετά το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης, που στοίχισε τη ζωή στον ράπερ Μad Clip.

 

Σε ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει πως «Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

 

»Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

 

»Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.».

 

Υπενθυμίζεται ότι o 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας μία Porsche, τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ επέστρεφε από ένα γαμήλιο γλέντι, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και η επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική κράτησε περίπου δύο ώρες. 

 

Ο ράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου το πρωί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.