Μετά την περσινή εντυπωσιακή φωταγώγηση των Χριστουγέννων, ο Πύργος του Πειραιά, φοράει απόψε ξανά τα γιορτινά του.

 

Το επιβλητικό τοπόσημο του Πειραιά το οποίο είναι στο στάδιο της «αναγέννησής» του από την Piraeus Tower, φωταγωγείται σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, γεμάτο λάμψη, παλμό, φως, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα, με φόντο το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

 

Τα φώτα στον 84μετρο Πύργο -σύμβολο αναγέννησης του Πειραιά- θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά και εντυπωσιακό θέαμα για ντόπιους και επισκέπτες.

 

O Δημήτρης Ανδριόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand και της Piraeus Tower, δήλωσε στο Lifo.gr «Για δεύτερη χρονιά ο υπό ανακατασκευή Πύργος του Πειραιά, θα φωτίσει το λιμάνι και την πόλη, με τις εργασίες να προχωρούν με γοργό ρυθμό, παρ’ ότι η πανδημία εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί να δυσκολεύει τις ζωές όλων μας.  Εύχομαι όλοι να περάσουμε ασφαλείς και υγιείς τις γιορτές και το 2022 να είναι μια καλύτερη και πιο δυναμική χρονιά».

 

Υπενθυμίζεται πως με τα δεδομένα έως τώρα, το Φθινόπωρο του 2023 ο 24 ορόφων Πύργος του Πειραιά θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι το πρώτο πιστοποιημένο “πράσινο”  ψηλό κτίριο της Ελλάδας.