Live η ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Live η ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η τακτική ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Η ενημέρωση πραγματοποιείται από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα και δύο από τα μέλη της επιτροπής των ειδικών, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη.


Πριν από λίγη ώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον νέο ημερήσιο απολογισμό του κορωνοϊού στην Ελλάδα: 96 θάνατοι και 4.696 κρούσματα σε 24 ώρες. Παράλληλα, 692 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ στα νοσοκομεία όλης της χώρας έγιναν 398 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό.

Από τα νέα κρούσματα, 1.464 καταγράφηκαν στην Αττική ενώ 797 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά σε 11 περιφερειακές ενότητες εντοπίστηκε τριψήφιος αριθμός νέων μολύνσεων, από τις οποίες οι έξι είναι στην Αττική. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM