Λευκάδα: Βίαζαν και εξέδιδαν 37χρονη - Τέσσερις συλλήψεις

Λευκάδα: Βίαζαν και εξέδιδαν 37χρονη - Τέσσερις συλλήψεις Facebook Twitter
0

Μια πολύ σοβαρή αστυνομική υπόθεση για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και αρπαγή ήρθε στο φως στο νησί της Λευκάδας

Μετά από καταγγελία μιας 37χρονης αλλοδαπής, οι αστυνομικές αρχές του νησιού προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών και δύο γυναικών με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της αρπαγής σε βάρος της 37χρονης.

Αναλυτικότερα, η 37χρονη αλλοδαπή κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 36χρονος την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του σε περιοχή της Λευκάδας και με τη συνδρομή του 38χρονου την εξανάγκαζαν να περιέρχεται σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ομοεθνείς του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM