Λέσβος: Ο συνοδός των εμβολίων πήγε στο νησί χωρίς τα εμβόλια

Λέσβος: Ο συνοδός των εμβολίων πήγε στο νησί χωρίς εμβόλια Facebook Twitter
Πηγή: Associated Press.
0

Μπροστά σε ταλαιπωρία βρέθηκαν πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού σήμερα για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού στη Λέσβο. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΕΡΤ, τα εμβόλια αναμενόταν να φτάσουν στο νησί με τη μεσημεριανή πτήση της Αegean. Ωστόσο, με την εν λόγω πτήση έφτασε τελικά μονάχα ο συνοδός τους.

Αυτό συνέβη καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί η πτήση για στις 8 το βράδυ, ωστόσο ο συνοδός άλλαξε τα εισιτήριά του χωρίς να φροντίσει να μετατεθεί την ίδια ώρα και η μεταφορά του πακέτου των εμβολίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βοστάνειου νοσοκομείου Μυτιλήνης «για σήμερα 30 Νοεμβρίου 2021 δε θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί» καθώς λόγω «προβλήματος στη διαδικασία παραλαβής των εμβολίων, δεν κατέστη δυνατός ο εφοδιασμός».

Στο πλαίσιο αυτό, πολίτες που πήγαν στο νοσοκομείο για να εμβολιαστούν το απόγευμα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ από την πλευρά της η υπεύθυνη του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Ευρυδίκη Λουκίδου ζήτησε την κατανόηση των πολιτών. Τα εμβόλια αναμένονται με τη βραδινή πτήση. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ