Λασίθι: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος για τον θάνατο του μπατζανάκη του

Λασίθι: Προσωρινά κρατούμενος ο 32 χρονος για τον θάνατο του μπατζανάκη του Facebook Twitter
0

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται για το θάνατο του 36χρονου μπατζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρού, στο Λασίθι, κατά τη διάρκεια κουράς προβάτων, και σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης.

Ο 32χρονος, όπως υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του, έχει εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατο του 36χρονου στο Λασίθι, με τον οποίο όπως υποστήριξε είχαν πολύ στενές σχέσεις.

Ο κατηγορούμενος που κατηγορείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ανέφερε ότι πρόθεση δεν υπήρχε και υποστήριξε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη, ενώ ο ίδιος πυροβολούσε ρίχνοντας μπαλωθιές ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα σύμφωνα με τη συνήγορό του, περιέγραψε ακριβώς τη σκηνή και πώς στη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών, ο 36χρονος δέχθηκε το θανατηφόρο χτύπημα.

Επιπλέον, έπειτα από υπόδειξη του 32χρονου στους αστυνομικούς, χθες Κυριακή 07-07-2024 -δηλαδή τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά τη δολοφονία- εντοπίστηκε και το φονικό όπλο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM