Λάρισα: 35χρονη βρέθηκε νεκρή- Με χτύπημα στο κεφάλι, τυλιγμένη με πάπλωμα

Λάρισα: 35χρονη βρέθηκε νεκρή- Με χτύπημα στο κεφάλι, τυλιγμένη σε πάπλωμα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μια 35χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μέσα σε διαμέρισμα στη Λάρισα

Η γυναίκα εντοπίστηκε τυλιγμένη σε πάπλωμα, με τραύμα στο κεφάλι, σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου. 

Πολίτες ειδοποίησαν τις αρχές, λόγω της δυσωδίας. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί βρήκαν την 35χρονη νεκρή. Λόγω της προχωρημένης σήψης, στην αρχή εκτιμήθηκε ότι επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια. Όμως, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε χτύπημα στο κεφάλι, από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa. 

Η 35χρονη ζούσε με τον σύντροφό της, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές ως βασικός ύποπτος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM