Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο

Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο Facebook Twitter
ΕΚΑΒ/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένα 14χρονο κορίτσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά γυμνασίου στο γήπεδο Καλυβίων στη Λαμία

Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, το κορίτσι χτύπησε και έμεινε ακίνητο στο έδαφος. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 14χρονη στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, άμεσα κρίθηκε η διακομιδή της σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από νευροπαιδοχειρουργό. Μάλιστα εξετάστηκε η περίπτωση της αεροδιακομιδής της με ελικόπτερο, ωστόσο κρίθηκε ασφαλέστερη η μετακίνηση της με ασθενοφόρο.

Για τον τραυματισμό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έσπευσε προσωπικά στο Νοσοκομείο και ζήτησε να γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το μικρό κορίτσι.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM