La Repubblica για Εύα Καϊλή: «Χαρούμενη που είδε την κόρη της μετά από ένα μήνα»

La Repubblica-Εύα Καϊλή: Τι έγινε στο πρώτο επισκεπτήριο με την κόρη της Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Νέες λεπτομέρειες φέρνει στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα La Repubblica για την πρώτη επαφή της Εύας Καϊλή με την κόρη της μετά την σύλληψή της.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ιταλικό έντυπο παρέμεινε με την 22 μηνών κόρη της για τρεις ώρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Χέρεν του Βελγίου. 

Στο δημοσίευμα που επικαλείται ο ΑΝΤ1 αναφέρεται ότι την κόρη της Εύας Καϊλή συνόδευσε στις φυλακές όπου κρατείται η μητέρα της, ο πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή στις 16:20 το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Αλέξανδρος Καϊλής και η περίπου 2 ετών κόρη της Εύας Καϊλή έφτασαν με ταξί στις φυλακές. Αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα στις 19:20.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της Εύας Καϊλή η καθαιρεθείσα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «ήταν χαρούμενη που συνάντησε την κόρη της μετά από έναν μήνα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM