ΚΥΣΕΑ: Aλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

ΚΥΣΕΑ: Aλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφασίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ΚΥΣΕΑ ομόφωνα αποφάσισε:

-Την επιλογή του Αντιστρατήγου (ΠΖ) Κωνσταντίνου Φλώρου ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ)
-Την επιλογή του Αντιστράτηγου (ΤΘ) Χαράλαμπου Λαλούση ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ)
-Την επιλογή του Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη (ΠΝ) ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (Α/ΓΕΝ)
-Την παράταση της θητείας του Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ).

Υπενθυμίζεται ότι οι αλλαγές στο ΓΕΕΘΑ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) είχαν γίνει μόλις πριν από ένα χρόνο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM