Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό μετά από σύγκρουση φορτηγών

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό μετά από σύγκρουση φορτηγών Facebook Twitter
0

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην άνοδο της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών από την κυκλοφοριακή συμφόρηση που έχει δημιουργηθεί στο σημείο. 


Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, και συγκεκριμένα στη γέφυρα Βρυούλων, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και γερανοφόρα οχήματα για την απομάκρυνση των οχημάτων. Από τη σύγκρουση μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ωστόσο μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών από το μποτιλιάρισμα που έχει δημιουργηθεί στο σημείο.

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό μετά από σύγκρουση φορτηγών Facebook Twitter
Κυκλοφοριακό χάος έχει δημιουργηθεί στον Κηφισό μετά από σύγκρουση φορτηγών στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Φιλαδέλφειας
Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό μετά από σύγκρουση φορτηγών Facebook Twitter
Eurokinissi
Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό μετά από σύγκρουση φορτηγών Facebook Twitter
Eurokinissi
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ