Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»- Λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»- Λόγω εργασιών Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή την ερχόμενη εβδομάδα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω εκτέλεσης εργασιών επί του οδοστρώματος. 

Από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (14/6) έως τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (17/6) θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών: 

- Στην έξοδο από το εσωτερικό διάζωμα των Αναχωρήσεων προς το εξωτερικό διάζωμα και στη δεξιά λωρίδα του εξωτερικού διαζώματος, από την έξοδο αυτή έως το τέλος της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται προς το επίπεδο των Αφίξεων από τον κυκλικό κόμβο της νότιας περιοχής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

- Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα του άξονα κύριας πρόσβασης, από τη χ/θ Α 53,7 έως τη χ/θ Α 53,9 και του οδικού τμήματος της αναστροφής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από τον κυκλικό κόμβο της βόρειας περιοχής, μπροστά από το εμπορικό κέντρο.

- Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του παραδρόμου άξονα κύριας πρόσβασης, μπροστά από το  εμπορικό πάρκο (κατάστημα Κωτσόβολος), στο ρεύμα προς Αθήνα, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και στο οδικό τμήμα του κυκλικού κόμβου της νότιας περιοχής, από την Πύλη 3 προς το εμπορικό πάρκο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το εμπορικό πάρκο θα πραγματοποιείται από τη γέφυρα της εμπορευματικής περιοχής.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ