Κρήτη: Στη φυλακή μάνα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους

Κρήτη: Στη φυλακή μάνα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους Facebook Twitter
0

Ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στην μητέρα και στον πατριό του 15χρονου κοριτσιού που εμφανίστηκε στο σχολείο με το κεφάλι της ξυρισμένο γουλί, ενώ και ο 13χρονος αδελφός της κατήγγειλε πως τον κακοποιούσαν.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο την Τετάρτη το ζευγάρι για την πρωτοφανή υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ανήλικης και του αδελφού της που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ήδη, μετά την σύλληψή τους, τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δύο παιδιών την οποία ανέλαβε ο βιολογικός πατέρας τους που πήγε άμεσα στα Χανιά από την Αθήνα όπου κατοικεί.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη μαθήτρια της Γ' γυμνασίου πήγε στο σχολείο με σημάδια κακοποίησης τα οποία προσπάθησε να κρύψει φορώντας κουκούλα. Στην καθηγήτριά της αποκάλυψε ότι η μητέρα και ο πατριός της την είχαν κουρέψει γουλί και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, ενώ και ο 13χρονος αδελφός της έπεφτε θύμα σωματικής βίας.

Με πληροφορίες από Cretalive

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM