Χανιά: Μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της μαζί με τον πατριό

Χανιά: Μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της μαζί με τον πατριό Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη της μητέρας και του πατριού δύο ανήλικων παιδιών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά.

Η υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή όταν η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στο σχολείο της όπου εμφανίστηκε φέροντας μώλωπες σε όλο της το σώμα. Σύμφωνα με το cretapost, η 15χρονη φορούσε κουκούλα στο κεφάλι καθώς δεν ήθελε να την δουν πως την είχαν κουρέψει.

Όπως αποκάλυψε,  η μητέρα και ο πατριός της τη χτύπησαν, την κούρεψαν και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, απ' όπου έσπασε την πόρτα και κατάφερε να φτάσει μέχρι το σχολείο της, λύνοντας αυτή τη φορά τη σιωπή της.Για την κατάσταση ανήλικης ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων αλλά και η αστυνομία.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Στέλιος Ζερβάκης, «το σχολείο λειτούργησε σαν καταφύγιο και σαν λύτρωση για τη μαθήτρια, που βίωνε όπως φαίνεται έναν εφιάλτη».

Το σχολείο κινητοποιήθηκε άμεσα ενημερώνοντας τις αστυνομικές Αρχές και τον εισαγγελέα. Η 15χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, ενώ αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στην Αθήνα ο βιολογικός πατέρας, που, σύμφωνα με τον κ. Ζερβάκη, έφτασε εσπευσμένα στην Κρήτη και ανέλαβε την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλες υποστηρικτικές οργανώσεις, και ήδη άρχισε η προσπάθεια ψυχολογικής στήριξης της ανήλικης. 

Στους αστυνομικούς κατέθεσε και ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος φαίνεται ότι είχε πέσει και εκείνος θύμα κακοποίησης. Όπως περιγράφει μάλιστα  το ρεπορτάζ, ο 13χρονος έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων λέγοντας χαρακτηριστικά «ευχαριστώ που μας σώσατε».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τόσο η μητέρα όσο και ο πατριός συνελήφθησαν και πλέον είναι αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη ενώ ερευνάται σε ποιο βαθμό εμπλέκεται στην κακοποίηση της 15χρονης η ίδια της η μητέρα.

Με πληροφορίες από Cretapost/Neakriti/Cretalive

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM