Κρήτη: Κτηνοτρόφος σκότωσε κυνηγό έπειτα από καβγά

Κρήτη: Κτηνοτρόφος σκότωσε κυνηγό έπειτα από καβγά Facebook Twitter
1

Μία απίστευτη τραγωδία με έναν νεκρό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μπαλί του Δήμου Ρεθύμνου της Κρήτης.

Νεκρός είναι ένας 49χρονος κυνηγός ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, διαπληκτίστηκε με έναν 45χρονο κτηνοτρόφο όταν τα κυνηγόσκυλα του θύματος μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του δεύτερου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καυγάς.

Τότε ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Ο δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, αφού και ο ίδιος τραυματίστηκε. Μάλιστα, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ.

Προφανώς θύτης και θύμα γνωρίζονταν καθώς ήταν κάτοικοι του ίδιου χωριού. H αστυνομία ερευνά το αιματηρό περιστατικό που δυστυχώς δεν είναι το μόνο που σημειώνεται για τέτοια αφορμή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM