Κρήτη: Η ιστορία του Δία, του ήρωα σκύλου που έσωσε γείτονά του από επιληπτική κρίση

Κρήτη: Η ιστορία του Δία, του ήρωα σκύλου που έσωσε γείτονά του από επιληπτική κρίση Facebook Twitter
0

Ο Δίας, ένας 8χρονος σκύλος κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός γείτονά του στο Ηράκλειο της Κρήτης, που έπαθε επιληπτική κρίση.

Ο σκύλος, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς του, άρχισε να επιδεικνύει παράξενη συμπεριφορά. Σύμφωνα με περιγραφές συγγενών της ιδιοκτήτριας του σκύλου, ο Δίας άρχισε να χοροπηδάει.

Η ιδιοκτήτριά του, σύμφωνα με το Mega, του είπε να σταματήσει, ωστόσο όταν άνοιξε την πόρτα ο σκύλος πετάχτηκε έξω και ξεκίνησε να γαβγίζει κοιτώντας αυτή την φορά προς την μεριά του σπιτιού του γείτονα. Η γυναίκα παραξενεύτηκε και κοίταξε από το σπίτι. Έντρομη διαπίστωσε πως ο γιος της γειτόνισσας είχε πάθει επιληπτικό επεισόδιο, έχοντας χτυπήσει το κεφάλι του στο σκαλοπάτι του σπιτιού.

Η ιδιοκτήτρια του Δία κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο κατέφθασε αμέσως, και πήρε το παιδί το οποίο είναι καλά στην υγεία του. Επισημαίνεται πως το εν λόγω σκυλάκι δεν είναι εκπαιδευμένο, ωστόσο έδρασε σύμφωνα με το ένστικτό του.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM