Ένας 59χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα της Κρήτης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

Ειδικότερα, οι τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του 59χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου ο οποίος μένει μόνος του στην ερημική περιοχή Πετρούνια της Γρα Λυγιάς και του επιτέθηκαν καταφέρνωντας του 10 μαχαιριές στην πλάτη, την κοιλιά και τον λαιμό.

 

Σύμφωνα με το Neakriti, οι δράστες στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 59χρονος παρότι αιμορραγούσε κατάφερε να συρθεί σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων φτάνοντάς στα πρώτα σπίτια του χωριού αναζητώντας βοήθεια. Ο άντρας κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα συγχωριανής από την οποία ζήτησε βοήθεια και στη συνέχεια λιποθύμησε.

 

Οι συγχωριανοί του σοκαρισμένοι βλέποντας τον 59χρονο αιμόφυρτο κάλεσαν την αστυνομία και λίγο αργότερα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο 59χρονος μεταφέρθηκε έπειτα σε νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο για αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι η υγεία του δεν διατρέχει ανησυχία και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης που δέχτηκε ο 59χρονος, ωστόσο το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας διενεργεί προανάκριση διερευνώντας την υπόθεση.

 

Με πληροφορίες από Neakriti