Κρήτη: Αρνήθηκαν να του φτιάξουν καφέ επειδή είχαν κλείσει, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί

Κρήτη: Αρνήθηκαν να του φτιάξουν καφέ επειδή είχαν κλείσει, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί Facebook Twitter
0

Πανικό προκάλεσε στο Ασήμι της Κρήτης ένας 22χρονος που άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, όταν δεν δέχθηκαν να του σερβίρουν καφέ σε καφετέρια της περιοχής που είχε κλείσει. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με δράστη έναν άνδρα από χωριό του δήμου Ηρακλείου. 

Ο ένοπλος πήγε σε καφετέρια του Ασημίου και ζήτησε να του φτιάξουν καφέ, αλλά από το κατάστημα του απάντησαν ότι είχαν ήδη κλείσει. Τότε ο 22χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα έξω ακριβώς από την καφετέρια.  Οι διαδοχικοί πυροβολισμοί προκάλεσαν έντονη ανησυχία και κλήθηκε άμεσα η αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες. 

Από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ένοπλου και διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο άτομο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε και το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο θα εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει το προηγούμενο βράδυ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που έκανε ό,τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ