Κοζάνη: Συνελήφθη οδηγός που οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία Οδό

Κοζάνη: Συνελήφθη οδηγός που οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία Οδό Facebook Twitter
Φωτ. kozanimedia
0

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Κοζάνη, όταν οδηγός ΙΧ εθεάθη να οδηγεί ανάποδα στην Εγνατία Οδό.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Τετάρτης, όταν οι οδηγοί που κινούνταν στον κλειστό δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας είδαν ένα ΙΧ να κινείται ανάποδα.

Συγκεκριμένα, η οδηγός του κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, αλλά με κατεύθυνση προς Πτολεμαΐδα.

Άμεσα κάλεσαν την Τροχαία Εορδαίας, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη της οδηγού, η οποία κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συλληφθείσα ανέφερε ότι πανικοβλήθηκε γιατί έπρεπε να μεταβεί στο Μποδοσάκειο, για σοβαρό θέμα υγείας συγγενικού της προσώπου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
THE LIFO TEAM
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM