Κοζάνη: Η εντυπωσιακή διάσωση ενός σκύλου που έπεσε στον γκρεμό

Κοζάνη: Η εντυπωσιακή διάσωση ενός σκύλου που έπεσε στον γκρεμό Facebook Twitter
0

Μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα επικίνδυνη επιχείριση διάσωσης ενός σκύλου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης  το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο των Σερβίων Κοζάνης.

Ο σκύλος φέρεται να αποπροσανατολίστηκε και έπεσε σε απόκρημνη περιοχή του Πολύρραχου.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, στην επιχείρηση συμμετείχαν δυο οχήματα με τέσσερις Πυροσβέστες που κατάφεραν να διασώσουν και να ανεβάσουν από τον γκρεμό τον ταλαιπωρημένο σκύλο.

Κοζάνη: Η εντυπωσιακή διάσωση ενός σκύλου που έπεσε στον γκρεμό Facebook Twitter
Κοζάνη: Η εντυπωσιακή διάσωση ενός σκύλου που έπεσε στον γκρεμό Facebook Twitter
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM