Κοζάνη: Εργαζόμενη έσωσε αστυνομικό που πνίγηκε ενώ έτρωγε σάντουιτς

Κοζάνη: Εργαζόμενη έσωσε αστυνομικό που πνίγηκε ενώ έτρωγε σάντουιτς Facebook Twitter
Φωτ.αρχείου: Unsplash
0

Αναστάτωση επικράτησε τη Δευτέρα σε κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη, όταν αστυνομικός πνίγηκε ενώ έτρωγε ένα σάντουιτς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife.gr, ο αστυνομικός πήγε στο κατάστημα εστίασης και πήρε ένα σάντουιτς αλλά στα πρώτα δευτερόλεπτα που έτρωγε φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική του οδός.

Οι παρευρισκόμενοι πελάτες καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σάστισαν, αφού δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ούτε ο ίδιος ήταν σε θέση να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό, αφού ο αστυνομικός βρισκόταν στο έδαφος προσπαθώντας να αναπνεύσει.

Μια γυναίκα υπάλληλος του καταστήματος εστίασης που δούλευε εκείνη την ώρα, αντιδρώντας ψύχραιμα, πλησίασε τον αστυνομικό και πιέζοντας τον στο διάφραγμα, κατάφερε να αποφράξει την αναπνευστική του οδό.

Ο αστυνομικός επανήλθε χάρη στις πρώτες βοήθειες που του έδωσε η υπάλληλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM