Κώστας Κωστόπουλος: Νέα ανάρτηση για την καταγγελία βιασμού- «Προσπάθεια διασυρμού μου»

Κώστας Κωστόπουλος: Νέα ανάρτηση για την καταγγελία βιασμού- «Προσπάθεια διασυρμού μου» Facebook Twitter
Φωτ: kostas Kostopoulos/ Facebook
0

Για «προσπάθεια διασυρμού» εναντίον του κάνει λόγο ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, λίγες ημέρες μετά την καταγγελία βιασμού από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου. 

Σε νέα ανάρτηση στο Facebook, o σκηνοθέτης του «Σασμού», που έπειτα από την καταγγελία ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, ξεκαθάρισε εκ νέου πως δεν θα εμπλακεί σε καμία δημόσια αντιπαράθεση, ενώ σημείωσε πως ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών.

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου


«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη "μηνύτρια" και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η "μηνύτρια", όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου "καταγγελία", με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ