Κώστας Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου που τον κατήγγειλε για βιασμό

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος Facebook Twitter
Φωτ: Facebook
0

Μήνυση κατέθεσε ο Κώστας Κωστόπουλος κατά της ηθοποιού Ελένης Αθανασοπούλου που τον κατήγγειλε για βιασμό.

Ο σκηνοθέτης ενημέρωσε, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ότι ακολούθησε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι δεν θα αφήσει τη «συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή».

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της», έγραψε ο Κώστας Κωστόπουλος.

Κώστας Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση εις βάρος της ηθοποιού που τον κατήγγειλε για βιασμό Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ