Κορωνοπάρτι στη Μύκονο με dj, αλκοόλ και σερβιτόρους - «Ανάρπαστες οι βίλες πολυτελείας»

Κορωνοπάρτι στη Μύκονο με dj, αλκοόλ και σερβιτόρους - «Ανάρπαστες οι βίλες πολυτελείας» Facebook Twitter
Οι περιοχές της Μυκόνου όπου διατίθενται βίλες πολυτελείας για πάρτι - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

Εικόνες από το ιδιωτικο πάρτυ που διοργανώθηκε χθες σε βίλα της Μυκόνου, με άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική, χορό και ανύπαρκτα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μετέδωσε το Mega.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο νησί οι βίλες πολυτελείας έχουν γίνει ανάρπαστες. «Όταν στο μαγαζί σου λέει 20 άτομα σε ένα μαγαζί 100 τετραγωνικών και η βίλλα είναι 200 άτομα σε 50 τμ και γίνεται χαμός μέσα στη βίλλα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Όλοι στη βίλα θα πάνε. Και εμείς αν ήμασταν τουρίστες και οι βίλες ήταν ανεξέλεγκτες, στη βίλα θα πηγαίναμε» υποστήριξε ο επιχειρηματίας Σταύρος Γρίμπλας.

«Πιο πολύ θέλουν να κλείσουν βίλες όλοι από ξενοδοχεία. Αυτό κάτι σημαίνει, θα βάλουν τον dj μέσα θα βάλουν τους μπάρμαν και θα τα κάνουν μαγαζιά» πρόσθεσε ο κ. Γρίμπλας.

Σύμφωνα με το Mega, οι βίλες στις οποίες πραγματοποιούνται παράνομα πάρτι βρίσκονται  στις περιοχές, Κούνουπα, Άγιος Στέφανος, Καλό Λιβάδι, Χουλάκια, Super Paradise και Λούλος Καλαφάτη.

Ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί να βάλει αστυνομία και πολιτική προστασία. Ήδη ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τη σύσταση ειδικής μονάδας κρούσης που θα μεταβεί στο νησί με αυστηρούς ελέγχους, συλλήψεις και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Lgbtqi+ / Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Μια εποχική λεσβιακή κοινότητα δημιουργείται κάθε καλοκαίρι στη Λέσβο, από γυναίκες που φθάνουν στο νησί από όλο τον κόσμο. Η κινηματογραφίστρια Τζέλη Χατζηδημητρίου καταγράφει την ιστορία της Ερεσού, έχοντας ζήσει την ακμή (και την πτώση) της από πρώτο χέρι.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ