«Εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού οι χώροι διασκέδασης»: Προειδοποιούν οι επιστήμονες

«Εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού οι χώροι διασκέδασης»: Προειδοποιούν οι επιστήμονες Facebook Twitter
0

Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και τη μετάλλαξη Δέλτα κρούουν επιστήμονες, επισημαίνοντας πως τα κέντρα διασκέδασης αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης.

Κέντρα διασκέδασης και εσωτερικοί χώροι των μπαρ που άνοιξαν από την περασμένη Παρασκευή, γεμίζουν από πελάτες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο τραπέζι έχουν ήδη «πέσει» οι κυρώσεις που θα ισχύσουν με την έναρξη εφαρμογής των μέτρων όσο αφορά στους χώρους ψυχαγωγίας που έχουν ανακοινωθεί για τις 15 Ιουλίου.

Προβληματισμός από τους επιχειρηματίες

Σημειώνεται ότι όλοι οι χώροι διασκέδασης που θα υποδέχονται το κοινό θα δηλώνονται κατ’ επιλογή ως αμιγείς ή ως μικτοί σε ειδική πλατφόρμα και θα φέρουν ειδική σήμανση στην είσοδό τους.

Αρκετοί επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι, καθώς όπως υποστηρίζουν καλούνται να επιλέγουν ποιοι θα μπαίνουν στο μαγαζί τους και ποιοι όχι.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να λειτουργήσει έτσι και να κάνουμε διαχωρισμό των πελατών μας. Χρειάζεται πολύ ενημέρωση και όχι πόλωση», υποστηρίζει στην ΕΡΤ, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων Καταναλωτών Εστίασης Νίκη Κωνσταντίνου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ