Κορωνοϊός: Εστία μόλυνσης γάμος στο Μαρούσι - Τουλάχιστον 40 κρούσματα, θετική και η νύφη

 Μαρούσι: Κορωνο-γάμος με νύφη θετική στον ιό - Τουλάχιστον 40 κρούσματα από το γλέντι Facebook Twitter
Φωτ.: PIXABAY
0

Σε εστία μόλυνσης φαίνεται πως μετατράπηκε γάμος που τελέστηκε στο Μαρούσι, καθώς λίγες ημέρες αργότερα καταγράφηκαν τουλάχιστον 40 κρούσματα κορωνοϊού.

Η νύφη η οποία διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό, φέρεται να μην γνώριζε πως νοσούσε, όπως αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα» μία από τις καλεσμένες στη γαμήλια τελετή.

«Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως εγώ και ο σύζυγός μου καταλάβαμε πως νοσούσαμε, εμβολιασμένοι και οι δύο, γιατί παρουσιάσαμε συμπτώματα τρεις με τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο» ανέφερε η γυναίκα, η οποία όπως υποστήριξε αμέσως ενημέρωσαν τους συγγενείς και το ζευγάρι. «Εκεί μάθαμε πως νοσούσαμε οι περισσότεροι. Μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα είχαν κολλήσει όλοι όσοι ήμασταν μαζί εκείνο το Σάββατο του γάμου».

Σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα τα συμπτώματα που παρουσίασε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της ήταν δέκατα, πόνους στα κόκαλα. «Μόλις έμαθα για την πορεία όλων ενημέρωσα και την εκκλησία, αλλά ευτυχώς εκεί δεν παρουσιάστηκε κάποιο κρούσμα. Στο γλέντι φαίνεται να έγινε το κακό, που μείναμε πολλές ώρες όλοι μαζί σε ένα χώρο κλεισμένοι», ανέφερε στο «Πρώτο Θέμα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM