ΤΩΡΑ

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα ξενοδοχεία καραντίνας - Η λίστα του υπουργείου Τουρισμού

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα ξενοδοχεία καραντίνας - Η λίστα του υπουργείου Τουρισμού Facebook Twitter
0

Υπουργική απόφαση για τα τουριστικά καταλύματα ανακοίνωσε το υπουργείου Τουρισμού, με την οποία δημοσιοποιείται η λίστα με τα τουριστικά καταλύματα τα οποία μισθώνονται αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID 19.

Μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου θα έχει καλυφθεί το 78% των αναγκών σε ξενοδοχεία καραντίνας και σε 59 περιφερειεκές ενότητες, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Τουρισμού. 

Σύμφωνα με το Έθνος, για το υπόλοιπο 22% θα εκπονηθεί επιχειρησιακό σχέδιο από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που προβλέπει πως τουριστικές περιοχές που δεν έχουν ακόμα ξενοδοχεία καραντίνας, θα καλύπτονται από όμορες περιοχές.

Σήμερα, Παρασκευή το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα  τη λίστα τουριστικών καταλυμάτων τα οποία θα λειτουργήσουν προσωρινά ως χώροι καραντίνας. 

Δείτε αναλυτικά τη λίστα ΕΔΩ

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με την δημοσίευση της παρούσας αίρεται για τις οικείες Περιφερειακές Ενότητες ή νησιά, η υποχρεωτικότητα του στοιχείου Πρωτοκόλλου Κ του Παραρτήματος I της υπ' αρ. 1881/29.05.2020 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (Β'2084), όπως τροποποιήθηκε με τις υπ'αρ. 8958/15.06.2020 (Β'2370) και υπ'αρ. 9418/23.06.2020 (Β'2498) όμοιες Αποφάσεις.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ