Κορωνοϊός: 127 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι

Κορωνοϊός: 127 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι Facebook Twitter
Στους 27 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα - EUROKINISSI
0

Στους 127 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών του κορωνοϊού στη χώρα μας, μετά το θάνατο άλλων δύο ανθρώπων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το απόγευμα κατέληξε 75χρονος ασθενής σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τις Σάπες Ροδόπης και νοσηλευόταν από τις 28 Μαρτίου στην Κομοτηνή με καρδιακά προβλήματα. Μπήκε στη ΜΕΘ στις 3 Απριλίου  και κατέληξε σήμερα Πέμπτη. Ο ασθενής έπασχε και από σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε 87χρονος άνδρας, με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, στο νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ» όπου είχε μεταφερθεί από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 28 κρούσματα του κορωνοϊού στη συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική και αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών.

Σημειώνεται πως, όπως ανακοίνωσε ο νωρίτερα λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας ανέρχονται στις 2.463 ανέρχονται, με 55 νέα το τελευταίο 24ωρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM