Κομοτηνή: Περιέλουσε τη σύζυγό του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Κομοτηνή: «Περιέλουσε» την σύζυγό του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μία ακόμη επίθεση σε βάρος γυναίκας από τον σύζυγό της καταγράφηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή: την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Στη συνέχεια, ο άνδρας έσβησε τη φωτιά και ειδοποίησε την αστυνομία, αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα. 

Πριν από την αποτρόπαια πράξη είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Το θύμα είναι 50 ετών, άτομο με αναπηρία, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστoσελίδας xronos.gr. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM