Κολωνός: Αναγνώρισε δύο χώρους η 12χρονη - Μεταξύ αυτών και τον οίκο ανοχής

Κολωνός: Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής η 12χρονη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Τα όσα ανέφερε η 12χρονη, θύμα βιασμών και μαστροπείας, στην τέταρτη συμπληρωματική κατάθεσή της στην παιδοψυχολόγο της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής, αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, στο παιδί επιδείχθηκαν οι φωτογραφίες πέντε κτηρίων, εκ των οποίων κανένα δεν αναγνώρισε. Ωστόσο, αναγνωρίζει ένα στούντιο που λειτουργούσε ως οίκος ανοχής επί της Ιεράς Οδού.

Η 12χρονη αναγνώρισε και άλλον ένα χώρο, «χώρο φιλοξενίας ξενοδοχειακού τύπου» όπως τον περιέγραψε ο δημοσιογράφος, του οποίου είχε κλειδί ο Ηλίας Μίχος. 

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο Ηλία Μίχος είχε το κλειδί.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος, δεν έχει διευκρινιστεί αν νοίκιαζε το δωμάτιο στο μοτέλ ή υπήρχε άλλου είδους συμφωνία. 

Υπενθυμίζεται πως προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους σήμερα στη 33η τακτική ανακρίτρια ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM