Κλέβουν βενζίνη από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων - Ποια μέθοδο χρησιμοποιούν

Κλέβουν βενζίνη από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων - Ποια μέθοδο χρησιμοποιούν Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Φαινόμενα κλοπών βενζίνης από παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα εν μέσω και του «κύματος» ακρίβειας στην αγορά καυσίμων.

«Γυρίσαμε να πάρουμε το αμάξι να πάμε στη δουλειά μας και δεν είχαμε βενζίνη», είπε χαρακτηριστικά ένας παθών στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι δράστες βάζουν στο στόχαστρο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και χρησιμοποιώντας σωληνάκια (γνωστά και ως «κλέφτες») «τραβούν» το καύσιμο από το ρεζερβουάρ. 

Για την εν λόγω πρακτική μίλησε και ο κ. Παπαγεωργίου, πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών, λέγοντας ότι σε καθημερινή βάση έρχεται αντιμέτωπος με άτομα που καταφθάνουν στο βενζινάδικό του και του κάνουν παράπονα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM