Κινητοποιήσεις από σήμερα και για τέσσερις ημέρες στους δήμους-Έκκληση να μην κατεβάζουμε σκουπίδια στους κάδους

Κινητοποιήσεις από σήμερα και για τέσσερις ημέρες στους δήμους-Έκκληση να μην κατεβάζουμε σκουπίδια στους κάδους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
2

Αποχή για το σαββατοκύριακο και 48ωρη απεργία για Δευτέρα και Τρίτη έχουν προκηρύξει  οι εργαζόμενοι στους δήμους για το θέμα των συμβασιούχων και των βρεφονηπιακών σταθμών.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς στην πλ. Συντάγματος στις 11 το πρωί ενώ την Τρίτη συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλ. Καραϊσκάκη θα πραγματοποιήσουν οι συμβασιούχοι.

Έκκληση σε κατοίκους και επαγγελματίες να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους απευθύνουν οι δήμοι. Παράλληλα, αναβάλλονται αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το διάστημα των κινητοποιήσεων.

Οι δήμοι απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής τους, αυτό το διάστημα να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους, ενώ αναβάλλονται προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ελλάδα / Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια: τελικά, πόσο ρεύμα καταναλώνουν;

Πόσο ενεργοβόρα είναι τα γιορτινά λαμπάκια με τα οποία στολίζουμε τόσο το σπίτι μας όσο και τους εξωτερικούς του χώρους; Και πόσο θα μας κοστίσει, αν, για παράδειγμα, τα λαμπιόνια λειτουργούν για περίπου 10 ώρες;
NEWSROOM