Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Πού εντοπίζονται προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Πού εντοπίζονται προβλήματα Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας από τα ΚΤΕΛ έως το ύψος της Αχαρνών, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Παρόμοια είναι η εικόνα στην κάθοδο της Λ. Μεσογείων, από Χολαργό έως Αμπελόκηπους, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), από το ύψος της Αττικής Οδού.

Προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στη Βασ. Κωνσταντίνου και στη Βασ. Αμαλίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM