Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατήρ Αντώνιος καταθέτει μήνυση κατά του νέου ΔΣ για την «έξωση»

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατήρ Αντώνιος καταθέσει μήνυση κατά του νέου ΔΣ για την «έξωση» Facebook Twitter
0

Μήνυση κατά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κιβωτού του Κόσμου καταθέτουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, όσον αφορά στην «έξωσή» τους από τις δομές της.

Οι συνήγοροί τους μετέβησαν σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, ώστε να καταθέσουν τη σχετική μήνυση. Διαμαρτυρήθηκαν καθώς άλλαξαν οι κλειδαριές και δεν κατάφεραν να πάρουν τα πράγματά τους.

Ειδικότερα, τον κ. Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος συνήγοροι του ιερωμένου, ο οποίοι ζήτησαν «την τήρηση της νομιμότητας».

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως με εισαγγελική εντολή, δεν επιτρέπεται στον πατέρα Αντώνιο κι άλλα τρία άτομα να προσεγγίσουν δομές της Κιβωτού για 3 μήνες. Αίτημα των συνηγόρων είναι να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα από τον χώρο της Κιβωτού του Κόσμου.

Άγνωστο παραμένει το πού μένουν ο τέως επικεφαλής της ΜΚΟ, η σύζυγος και το παιδί τους από την περασμένη εβδομάδα.

Στο πεδίο των ερευνών, την ίδια ώρα, σήμερα αναμένεται να καταθέσουν ακόμα τέσσερις ανήλικοι. 

Με πληροφορίες από OPEN/ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ