Καταγγελίες για ομοφοβικό φυλλάδιο σε γυμνάσιο του Χολαργού: «Αμάρτημα χειρότερο και από τον φόνο»

Καταγγελίες για ομοφοβικό φυλλάδιο σε γυμνάσιο του Χολαργού: «Αμάρτημα χειρότερο και από τον φόνο» Facebook Twitter
4

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο, που κατά πληροφορίες μοιράστηκε σε γυμνάσιο του Χολαργού

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Antivirus, το φυλλάδιο μοιράστηκε σε σχολείο που συμμετείχε σε υποχρεωτικό εκκλησιασμό, στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Στο επίμαχο φυλλάδιο αναγράφονται αφορισμοί που αποδίδονται στον άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο και μεταξύ άλλων διαβάζει κανείς: «Η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος».

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μεταδίδει πως επικοινώνησε με τον γυμνασιάρχη του εν λόγω σχολείου, ο οποίος δήλωσε ότι πληροφορήθηκε το περιστατικό από μία μητέρα που του τηλεφώνησε και του διάβασε τα όσα αναγράφονται. Κατά τον ίδιο, το φυλλάδιο δεν μοιράστηκε από μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού. 

«Μου φάνηκαν εξωφρενικά τα όσα αναγράφονται. Εμείς ως σχολείο σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μοιράσει τέτοιο φυλλάδιο. Έχω ζητήσει να μου προσκομίσουν το επίμαχο φυλλάδιο προκειμένου να διερευνήσουμε μέσω ποιου κατέληξε στα χέρια των μαθητών», δήλωσε ο ίδιος. 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ