Καταδίωξη στο Πέραμα: Τρεις αστυνομικοί έριξαν 32 από τις 38 σφαίρες - Τι αναφέρει το πόρισμα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Τρεις αστυνομικοί έριξαν τις 32 από τις 38 σφαίρες - Τι αναφέρει το πόρισμα Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Λεπτομέρειες σχετικά με το πόρισμα για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα που οδήγησε σε έναν νεκρό νεαρό Ρομά από σφαίρες αστυνομικών έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Αξίζει στο μεταξύ να σημειωθεί ότι το πόρισμα πειθαρχικού ελέγχου και επιχειρησιακής αξιολόγησης παραδόθηκε νωρίτερα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο από τον αρχηγό της Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το πόρισμα αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης υπήρχε ελλιπής εικόνα της συνολικής κατάστασης καθώς και απουσία επικεφαλής στο κέντρο της άμεσης δράσης.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τις 38 σφαίρες που έπεσαν στη θανατηφόρα για τον νεαρό καταδίωξη, τις 32 τις έριξαν οι τρεις αστυνομικοί από τους επτά που βρίσκονταν στο σημείο.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται αλλαγές στην εκπαίδευση και τον συντονισμό δυνάμεων από την άμεση δράση. Τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, ο υπουργός θα ανακοινώσει σχέδιο μέτρων και κατευθύνσεων που θα αφορά, σύμφωνα με πηγές, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ