«Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο Γιαβρόπομ»- Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου: «Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο Γιαβρόπομ» Facebook Twitter
0

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρέτησε με ένα τρυφερό μήνυμα τη Λιζέτα Νικολάου, που πέθανε σήμερα.

 «Η Λιζέτα Νικολάου, το Λιζετάκι, το Λιζετόπον, αυτό το γελαστό πλάσμα με την υπέροχη φωνή, με τους αμέτρητους φίλους, που αγαπούσε και την υπεραγαπούσαν, μας αποχαιρέτησε ξαφνικά. Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο φιλαράκι και Γιαβρόπομ. Οι φίλοι σου θρηνούμε» έγραψε η Χάρις Αλεξίου στο Instagram, αποχαιρετώντας τη φίλη της Λιζέτα Νικολάου.

Νωρίτερα και η η Άννα Βίσση έγραψε για την Λιζέτα Νικολάου στο Instagram ότι «Κι ενώ είμαστε σε διακοπές ακούς το αδιανόητο : «η Λιζέτα έφυγε». Η ζωή παύει. Η ζωή συνεχίζεται. Η ζωή πονάει. Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς τόσο άδικα. Σ’ αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι το χαρακτηριστικό γέλιο σου και την λαχτάρα σου να τραγουδάς. Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα Αιώνιο κορίτσι, Λιζέτα Νικολάου».

Το ατύχημα της Λιζέτας Νικολάου 

Η Λιζέτα Νικολάου πέθανε σήμερα έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου μετά από ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, η Λιζέτα Νικολάου είχε πάει σε μια καφετέρια, γλίστρησε και έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Παρελήφθη από το σημείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στον Πειραιά. Φαίνεται ότι είχε χτυπήσει στο κεφάλι και για αυτό χρειάστηκε η διασωλήνωσή της στην εντατική.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM