Καλαμάτα: 25χρονος ακρωτηριάστηκε και τυφλώθηκε από έκρηξη κροτίδας

Καλαμάτα: 25χρονος ακρωτηριάστηκε και τυφλώθηκε από έκρηξη κροτίδας Facebook Twitter
6

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά την Ανάσταση ένας 25χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα, μετά από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στην περιοχή του γηπέδου «Π. Μπαχράμης» της ενορίας του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Χρυσοστόμου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά την Ανάσταση εξερράγη η αυτοσχέδια κροτίδα την οποία ο ένας από αυτούς προσπαθούσε να ενεργοποιήσει.

Ο νεαρός ο οποίος χειρουργήθηκε προκειμένου να ακρωτηριαστούν και τα δύο του χέρια, έχει επίσης χάσει την όρασή του ενώ ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο 25χρονος φίλος του ο οποίος ήταν μαζί του.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον τραγικό απολογισμό του φετινού Πάσχα μετά και το θάνατο δύο ακόμη νέων που έχασαν τη ζωή τους την Μ. Παρασκευή.

Οι δύο νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία όταν έδεσαν μια κροτίδα σε καλώδιο και την πέταξαν προς τα σύρματα της ΔΕΗ. Το καλώδιο όμως που πέταξαν ήρθε σε επαφή με τα ηλεκτροφόρα σύρματα και μη έχοντας προλάβει να αφήσουν το άλλο άκρο, πέθαναν ακαριαία από ηλεκτροπληξία.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ