Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση στην Ρόδο

 

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού ενώ η εφημερίδα «Δημοκρατική» μετέδωσε πως η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του παρθενικού υμένα, χαπό γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

 

Η θεία της 8χρονης ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

 

Η θεία της μικρής, φέρεται να έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε, δήθεν, να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος.

 

Ρόδος: Πώς φαίνεται στήθηκε η υπόθεση εξαπάτησης

Όταν η 8χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, η μητέρα έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, προτίμησε να φωτογραφίσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τα στείλει στη συγγενή της για να την συμβουλευθεί και να ζητήσει τη γνώμη γιατρού. Τότε, η συγγενής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Δημοκρατικής, έστησε σχέδιο προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό τόσο από την μητέρα, όσο και τον παππού της 8χρονης.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας, η γυναίκα «προθυμοποιήθηκε» να εξετάσει το παιδί και φέρεται να προκάλεσε ρήξη στα γεννητικά του όργανα. 

 

Η μητέρα της 8χρονης, όμως, δεν είχε χρήματα και η συγγενής της της είπε ότι δανείστηκε για να πληρώσει εκείνη το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούσε και 500 ευρώ «για να μην αποκαλυφθεί ο παππούς» που είχε καταθέσει ως ύποπτος.  

 

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.