Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Υπό άκρα μυστικότητα επέστρεψαν στην πόλη οι κατηγορούμενοι

Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Υπό άκρα μυστικότητα επέστρεψαν στην πόλη οι κατηγορούμενοι Facebook Twitter
Φωτογραφία της 26χρονης μητέρας από το Ηράκλειο / EUROKINISSI
0

Υπό άκρα μυστικότητα επέστρεψαν στο Ηράκλειο προκειμένου να απολογηθούν εκ νέου αύριο, η μητέρας του 3χρονου Άγγελου και ο 44χρονος σύντροφός της.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του 3χρονου αγοριού, του οποίου ο θάνατος συγκλόνισε το πανελλήνιο, το ζευγάρι επέστρεψε στο Ηράκλειο προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά αύριο, καθώς είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η μεταγωγή της μητέρας από τον Κορυδαλλό και του 44χρονου από τις φυλακές Γρεβενών, έγινε με άκρως προσεκτικές κινήσεις και οι χώροι στους οποίους κρατούνται μέχρι τη συμπληρωματική τους απολογία είναι άγνωστοι.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη τους απολογία τον Ιανουάριο, έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες οργισμένοι πολίτες και υπήρξαν επεισόδια, και τώρα γίνεται μία προσπάθεια να αποφευχθούν.

Μέχρι στιγμής, αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει άγνωστο το αν θα μεταφερθούν στο δικαστικό Μέγαρο ή αν θα μεταβεί η ανακρίτρια Ηρακλείου στους χώρους όπου κρατούνται για να ολοκληρωθεί η απολογία τους.

Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες οι κατηγορούμενοι δεν αναμένεται να αλλάξουν τους αρχικούς ισχυρισμούς τους. Από την αρχή, ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο για την κακοποίηση του παιδιού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM