Καιρός - Τσατραφύλλιας: Συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο οι ισχυρές βροχοπτώσεις

Κακοκαιρία - Τσατραφύλλιας: Συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο οι ισχυρές βροχοπτώσεις Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αξιόλογες βροχοπτώσεις αναμένονται στη χώρα μέχρι και το Σάββατο, σύμφωνα με τη νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την πορεία του καιρού της επόμενες ημέρες.

Ο γνωστός μετεωρολόγος νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, μέσω νέας ανάρτησης του στα social media για την κακοκαιρία «νυφίτσα» όπως την χαρακτήρισε, ανέφερε αρχικά πως μέχρι αυτή την ώρα, λόγω των βροχοπτώσεων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, υπάρχει «αξιόλογη συγκομιδή νερού», κυρίως στα δυτικά αλλά και την  νότια Πελοπόννησο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει πως παρότι αναμένονταν οι βροχές να σταματούν αύριο, τα νέα καιρικά στοιχεία δείχνουν πως τα φαινόμενα αυτά θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, ενώ μάλιστα σε κάποιες περιοχές - ανάμεσά τους και η Αττική - , θα είναι πιο ισχυρά.

«Αξιόλογη είναι η συγκομιδή νερού μέχρι τούτη την ώρα για τη δυτική Ελλάδα και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο με τα βροχόμετρα να δείχνουν πάνω από 70mm και 100mm νερού αντίστοιχα, και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

«Ωστόσο ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν οι βροχές να σταματούν την Πέμπτη και να μην επηρεάζουν τις ανατολικές περιοχές, τουναντίον θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο και μάλιστα θα εκδηλωθούν σε αξιόλογα επίπεδα και σε: Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, Αττική, Βοιωτία, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που σκότωσε τα παιδιά μου πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Ελλάδα / Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που τα σκότωσε πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Η μητέρα των δύο παιδιών, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της, ζητά δικαίωση - «Έχουν περάσει 11 μήνες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά»
LIFO NEWSROOM
Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Ελλάδα / Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Η Υπουργική Απόφαση για τη διαγραφή φοιτητών στα ΑΕΙ καθορίζει ανώτατη διάρκεια φοίτησης, παρατάσεις, εξαιρέσεις και νέους σαφείς κανόνες σπουδών
LIFO NEWSROOM