Ιστορία φρίκης για πέντε παιδιά στον Άγιο Δημήτριο - Ο πατέρας τους τα κακοποιούσε και τα άφηνε νηστικά

Ιστορία φρίκης για πέντε παιδιά στον Άγιο Δημήτριο - Ο πατέρας τους τα κακοποιούσε και τα άφηνε νηστικά Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Μια απίστευτη ιστορία κακοποίησης ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών τα άφηνε νηστικά και τα κακομεταχειριζόταν, όπως και τη γυναίκα του, αλλά τελικά βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν το δράμα τους και να ζητήσουν βοήθεια.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις καταγγελίες των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, τα έβαζε να σκάβουν αναίτια σε ένα χωράφι, τα χτυπούσε, τα άφηνε νηστικά, τα υποχρέωνε να κάνουν διαλογισμό και δεν τα άφηνε να συναναστρέφονται με συνομηλίκους τους.

Τα παιδιά ηλικίας από 9 έως 17 ετών μαζί με τους γονείς τους μετακόμισαν τα τελευταία έξι χρόνια στον Άγιο Δημήτριο. Στην αρχή έμεναν σε τροχόσπιτο σε χωράφι που ανήκε στον πατέρα ενώ στη συνέχεια μετακόμισαν σε μια μονοκατοικία, στην οποία ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

Οι γείτονες γνώριζαν και προσπαθούσαν να βοηθήσουν τα παιδιά με κάθε τρόπο είτε κρυφά είτε φανερά. Η μητέρα, κακοποιημένη κι αυτή από τον σύζυγό της, φοβόταν να μιλήσει αλλά και να αντιδράσει σε όλη αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προσέλαβε τη μητέρα ως υπάλληλο καθαριότητας με σύμβαση, όμως ο πατέρας αντέδρασε έντονα, φωνάζοντας πως «δεν θα γινόταν χαμάλης κανενός».

Ωστόσο, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας του είπαν πως θα τον καταγγείλουν στην αστυνομία. Ο πατέρας εξοργίστηκε και έστρεψε ένα μαχαίρι εναντίον τους. Τότε κατόρθωσαν να διαφύγουν από το παράθυρο, πήγαν στο σχολείο τους και ενημέρωσαν τη διευθύντριά τους για τη φρίκη που ζούσαν τα τελευταία χρόνια. Η διευθύντρια έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο πατέρας οδηγήθηκε από την αστυνομία στο Σισμανόγλειο καθώς εκτέλεσε την εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ