Ηράκλειο: Μητέρα συνελήφθη μετά την καταγγελία του 15χρονου γιου της ότι τον χαστούκισε

Ηράκλειο: Μητέρα συνελήφθη μετά την καταγγελία του 15χρονου γιου της ότι τον χαστούκισε Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ένας 15χρονος στο Ηράκλειο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και η μητέρα του συνελήφθη, ενώ ο ανήλικος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον. 

Το παιδί εκμυστηρεύθηκε αρχικά χθες στη δασκάλα του στο ωδείο ότι η μητέρα του, νωρίτερα την ίδια ημέρα, τον χαστούκισε. Ακολούθησε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και η 38χρονη μητέρα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Το αγόρι είπε στους αστυνομικούς ότι και ο πατέρας του έχει ασκήσει σωματική βία στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα, ενώ ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον του. 

Προσωρινά το παιδί φιλοξενείται στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, ελλείψει άλλων κατάλληλων δομών. Ο 15χρονος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ με την υπόθεση θα ασχοληθούν και οι κοινωνικές υπηρεσίες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM