Μια σοβαρή καταγγελία ξυλοδαρμού έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας καθώς κρεοπώλης φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε πελάτη στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω της τιμής του κρέατος.

 

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης προκειμένου να αγοράσει κρέας. Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στη βιτρίνα.

 

Στη συνέχεια, ο πελάτης έκανε παράπονα στον κρεοπώλη λέγοντας πως τελικά δε θα αγοράσει  το κρέας και έφυγε από το κατάστημα πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του.

 

Τότε, ο 39χρονος κρεοπώλης και ιδιοκτήτης του καταστήματος οργισμένος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του.

 

Του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου η οποία του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

 

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε και την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

 

Με πληροφορίες από cretapost