Από την Δευτέρα 20 Μαΐου, το νέο Intercity Express της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε μόλις 4 ώρες. Η Ά θέση θα κοστίζει 55 ευρώ (με 20% έκπτωση μετ' επιστροφής) και η Β' θέση 45 ευρώ (με 20% έκπτωση μετ' επιστροφής).

 

Το νέο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιείται με ένα ζεύγος τρένων, το οποίο θα διανύει σε:

-3 ώρες και 57 λεπτά τη διαδρομή από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, με στάσεις σε Λάρισα και Παλαιοφάρσαλο

-4 ώρες και 10 λεπτά τη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη, με στάσεις σε Λιανοκλάδι και Λάρισα.

 

Intercity Express: Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες με WiFi στο τρένο και άλλες παροχές
EUROKINISSI

 

Οι υπηρεσίες

 

Το δρομολόγιο Intercity Express, θα διαθέτει αναβαθμισμένες υπηρεσίες εντός της αμαξοστοιχίας που θα περιλαμβάνουν WiFi (προς το παρόν, αποκλειστικά στην αμαξοστοιχία I/C51 και για την Α΄ θέση. Σταδιακά θα εγκατασταθεί και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες), πρίζα σε κάθε θέση και υποστηρικτικό προσωπικό on board. Παράλληλα αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες κυλικείου με νέο συνεργάτη την εταιρεία "ΒΕΝΕΤΗΣ" και εξασφαλίζεται η δωρεάν διάθεση εφημερίδων στους επιβάτες της Α' Θέσης στις αμαξοστοιχίες I/C50 και I/C51 και η δωρεάν διάθεση σετ προϊόντων περιποίησης στους επιβάτες της Α' Θέσης σε συνεργασία με τον όμιλο Σαράντη.

 

Από την Αθήνα, το πρώτο (και το πιο γρήγορο) δρομολόγιο θα αναχωρεί στις 6.22 και μετά θα υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες (9.22, 12.22, 15.22 και 18.22). Από την Θεσσαλονίκη, το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρεί στις 6.27 και μετά θα εκτελούνται δρομολόγια ανά τρεις ώρες (9.15, 12.15, 15.15 και 18.15).

 

Στο πρωινό γρήγορο δρομολόγιο, η διαδρομή Αθήνα – Λιανοκλάδι θα διαρκεί 1 ώρα και 47 λεπτά, ενώ η διαδρομή Αθήνα – Λάρισα 2 ώρες και 48 λεπτά. Αντίστοιχα, το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα θα διαρκεί 2 ώρες και 36 λεπτά και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα 1 ώρα και 20 λεπτά.

 

Intercity Express: Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες με WiFi στο τρένο και άλλες παροχές
EUROKINISSI

 

Intercity Express: Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες με WiFi στο τρένο και άλλες παροχές
EUROKINISSI

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr